Какво е необходимо да знаем за ценовите оферти, когато избираме фирма за СОТ – сравнение с услугите на Боду СОД

Гласувайте (1-5)

Важен елемент при избора на фирма за СОТ е цената на предоставяната услуга. Тя се изчислява на базата на няколко критерия, които често оставят скрити за потребителите на услугата. Боду СОД разкрива начините за изчисляване на цената, като дава възможността на бъдещите клиенти да преценят коя е най-изгодната зя тях оферта при избора на фирма за СОТ.

Месечния абонамент е в основата на ценовите оферти на фирмите за сигнално-охранителни системи. Съществува разлика в ценообразуването на услугите за фирмите и отделните домакинства, като наблюдаването на дома от фирма за СОТ е значително по-евтино от наблюдение на офиса.

За да се възползвате от услугата на фирма за СОТ е необходимо поставянето на сигнално-охранителна система, която да работи за Вашето спокойствие. Тя се състои от централа, дистанционно или клавиатура (комбинацията от двете също е възможна), датчици (за отчитане на движени на хора или животни), а също и магнитен датчик, който се задейства всеки път, когато се отвори вратата. Датчиците се поставят в отделните помещенията на дома, като следят за появило се движение или температурни промени. Препоръчително е ако имате домашно животно да бъде монтиран и датчик за животни, който да позволява на животното да се движи свободно в помещението, без да се задейства алармата.

Когато имате вече поставена сигнално-охранителна система и желаете да смените доставчика на предлаганата услуга, не е необходимо подмяна и нова инвестиция за апаратура. По този начин се пестят пари и става сравнително изгодно за домовете. Друг подходящ вариант е наемането на сигнално-охранителна техника от фирма Боду СОД, която позволява спестяването на значителна сума пари.

Цените за монтиране на сигнално-охранителната техника са друг елемент при ценообразуването в офертите. Доста често клиентите на отделните фирми поемат сами ангажимента да монтират датчиците и клавиатурата, за да избегнат монтажните цени. Това твърде често довежда до грешки в системата и несъответствия с изискванията на СОД. Ето защо Боду СОД предлага напълно безплатно монтиране на закупената от тях апаратура.

Таксите за първоначално включване са друг често срещан елемент при ценообразуването в офертата.

Значително по-изгодно излиза за домакинствата и фирмите да предплатят за предлаганите услуги от фирмите за СОТ, отколкото да се ангажират с дълготрайни договори. По този начин всеки клиент има възможност да смени фирмата, предлагаща охранителни услуги, когато не са доволни от досегашния си доставчик. За да прочетете повече за изгодните оферти на Боду СОД, вижте страницата в интернет: http://www.bodusod.bg/

1 thought on “Какво е необходимо да знаем за ценовите оферти, когато избираме фирма за СОТ – сравнение с услугите на Боду СОД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two + 11 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.