Видове 3D рекламни знаци и ползите от тях

Реклама
Гласувайте (1-5)

Днес фирмите са обновили своята маркетингова система и чрез по-ярки рекламни табели и осветления за тях. Собствениците са реформирали своите реклами с триизмерни обемни букви като общ начин на представяне, само защото са ясни, много ярки и лесни за четене. Освен това те изглеждат модерни за клиентите и купувачите. 3D рекламните знаци са много подходящи както за табели на открито, така и за ползване вътре в помещения. Това е може би един от най-ефективните начини за достигане до рекламодателите, клиентите и изграждане на бранда. 3D знаците помагат на бизнеса ви да бъде видян от много повече хора, отколкото можете да си представите.

3D знаците (или персонализираните 3D знаци) могат да бъдат ефективни, само ако собственикът разчупи метода за това как да внедрява нещата в бизнеса. Но в такъв случай трябва да притежава гъвкавост и да отчита сложността, до която води това.

Трябва да имате предвид следните три стъпки, за да се получи ефективност при обемните знаци:

1. Изберете такъв вид на знака, който съответства на стила на вашия бизнес.

2. Проучете какво е популярно на пазара при проектирането на обемни рекламни знаци в момента или просто изберете персонализирани 3D знаци.

3. Уверете се, че дебелината на буквите, материалът и стилът са подходящи за вас.

Важно е да вземете предвид целите, насоките и политиките на компанията. Вашият 3D знак трябва е допълнение към вашата фирма (или на открито, или в затворено помещение), а не да разчита само на характеристиките си.

Тип и материал за 3D знаци

  • Неосветени обемни букви (Dimensional Letters): Те не са осветени, но имат ясен и чист дизайн. Може да бъдат използвани, както за интериорни, така и за външни 3D знаци.
  • Осветени обемни букви (Channel Letters): Това са осветени триизмерни конструкции от букви. Този тип е по-предпочитан най- вече поради това, че е видим и през деня, и през нощта.

Mатериали

Пластмасата е най-използваният материал в 3D знаците (акрил, винил, PVC), докато металните букви са по-трайни и атрактивни за интериорен дизайн (мед, алуминий- отливка, бронз). Може да се направят и букви от пяна – те са леки и много плътни.

Дебелина на 3D рекламните букви

За неосветени 3D рекламни знаци дебелината може да варира около 2 инча, а дълбочината – около 3 инча. Дебелината на светещите букви може да варира между 3 до 5 инча, а дълбочината им – около 5 инча.

Човек не може да отрече популярността на 3D рекламните знаци. Използването им лесно може да бъде открито навсякъде. Причината е, че те предлагат доста по-голяма ангажираност на пазара с клиенти и рекламодатели като част от декоративeн начин за изпъкване сред конкуренцията. По-лесно е дори и за по-малките бизнеси да се адаптират към такива проекти за рекламни табели в рамките на бюджета си и да направят впечатление за пазара.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.