Витоман – върнете увереността си в леглото!

Гласувайте (1-5)

Витоман е добавка за подобряване на мъжкото либидо, сексуалното представяне и за намаляване на последиците от неудовлетвореност в леглото.

Този продукт ще помогне:

Да имате по-пълна и по-твърда ерекция;
Да се наслаждавате на по-продължителен полов акт и да се възстановявате по-бързо;
Да увеличите своята сексуална издръжливост.

Витоман може да бъде закупен чрез официалния си сайт, да го намерите в аптеките на Фрамар или да поръчате по телефона.
Витоман е направен от различни естествени съставки, разработени от органични растения, известни със своите качества в целият свят.

Съставките са:

Трибулус Терестрис / Бабини зъби:

Нещо много съществено е фактът, че фитохимията на българския Трибулус Терестрис е различна в сравнение с билките от друг произход. Това се дължи на специфичното географско местоположение, уникалния климат и релеф на страната, различните части на растението, които се използват за получаване на екстракта, разнообразното време на годината и специалния метод за събиране на билката. Всичко това определя отчетливия фармакологичен и физиологичен ефект на истинския български екстракт от Трибулус над всички останали. Българският екстракт от Трибулус Терестрис има най-висок процент активни вещества. Изследванията показват, че сред стероидните сапонини, присъстващи в тази билка, фуростаноловите сапонини са изолирани само от Т. Терестрис от български произход.

Трибулус Терестрис е жизненоважна билка, която повишава ниските нива на тестостерон, което води до засилен сексуален нагон. Въпреки, че този здравословен проблем се среща обикновено при хора на средна възраст, сега той се среща широко дори при по-младите групи, тъй като те са изложени на огромен стрес.

Епимедиум

Епимедиум е билка. Листата се използват за изготвяне на лекарства и добавки.
Епимедиум обикновено се използва при проблеми със сексуалното представяне, като еректилна дисфункция (ЕД) и слабо сексуално желание.

Как работи?

Листата на Епимедиума съдържат съставки, които могат да помогнат за увеличаване на притока на кръв и подобряване на сексуалната функция.

Сибирски Женшен

Женшенът се използва за подобряване на цялостното здраве. Използван е и за укрепване на имунната система и подпомага борбата със стрес и еректилна дисфункция при мъжете.

Ключовите съставки във Витоман могат да помогнат за:

– По-твърда ерекция със запазващ ефект;
– Увеличаване на сексуалната мощ;
– Увеличаване на либидото.

Може да се възползвате от 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − five =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.