За Funizmo

Funizmo.com представлява директория (електронна библиотека) със статии и публикации от различно естество. Тук можете да намерите разнообразна информация както по тясно специализирана тематика, така и за нещата, с които се сблъскваме и които ни вълнуват ежедневно и в професията, и у дома.

Библиотеката ни съдържа над 500 текста. Началото е поставено през 2010г. с красиви снимки на мили домашни любимци и коментари на любопитни теми. През годините тематиката е разширена, а кръгът на авторите и читателите бързо расте.

У нас в момента никой не може да каже колко точно са местата, където свободно или срещу заплащане могат да се публикуват статии и други текстове.

Днес е трудно да се прецени и доколко популяризирането на даден онлайн ресурс чрез такива способи е от полза. От една страна алгоритмите на търсачките (би трябвало да) оценяват високо качествените статии и информация (мотото тук е „пишете за читателите, не за търсачките“). От друга – как трудът на авторите може да достигне до потенциалните читатели и клиенти, ако последните не знаят за него?

Накратко – ако искате да ви забележат, не се страхувайте да застанете пред хората и да покажете способностите си.

А дали популярността във виртуалното пространство е достижима без трафик, линк билдинг, широка реклама, оптимизация на сайтове… Това е само едно от направленията, за което ще откриете информация и от статиите в богатия ни архив.

Добре дошли във Funizmo.com 🙂

Вярваме, че можем да си бъдем полезни взаимно!