За първите срещи и интересите

Гласувайте (1-5)

Не ви върви с мъжете, ама никак. Като се замисля, най – много не ми върви с първите срещи. Аз ли съм крива, те ли не биват не знам, но ако седна, мога да напиша книга за безумните ми първи срещи.

Ония ден например излизах с един, който ми се стори много мил, разумен и…нормален. Сложих си най – новата рокля, постарах се да изглеждам добре и отидох.

Началото беше обещаващо, но после зададох въпрос, който промени напълно нещата и то не в моя полза или в полза на евентуална бъдеща връзка.

Какъв въпрос зададох ли?

Не си мислете, че е бил нещо кой знае какво. Зададох стандартния въпрос: „С какво се занимаваш и имаш ли хоби?”

Да си бях мълчала, ама не би. Младежът рязко се въодушеви и така, без изобщо да съм искала, разбрах много неща за пробиването и бормашините от http://bashmaistora.bg.

Защо започнах изобщо да ви разказвам тази история ли?

Ами на мен лично едва ли някога ще ми потрябва цялата тази информация за бормашините, която получих по време на злополучната вечеря, но може би на вас ще ви е от полза, ако мислите да закупите такава машина.

Какво ми разказа младежа за бормашините от Баш Майстора?

Оказа се ( поне доколкото слушах ), че имало различни видове машини, но като цяло можело да се каже, че са или ударно – пробивни или перфоратори ( разликата не мога да ви я обясня ).

Много важно било, когато се пробива с бормашина да се сложи подходящия свредел. Свределите бивали няколко вида: за дърво, за бетон, за метал и стъкло.

Преди да се започне работа трябвало задължително да се провери дали свредела е добре закрепен и затова преди да започне пробиването трябвало да се пусне бормашината да „върти”, за да е сигурно, че свределът е здраво стегнат.

Бормашините имали и различни обороти, които можело да се регулират, като по този начин се намалявала или увеличавала силата и въртящият момент ( тук пак не знам какво искаше да каже младежа). Разбрах обаче, че колкото е по – голяма силата, толкова по – ниски трябва да са оборотите и обратното.

Когато се пробива голяма дупка било добре това да се прави постепенно, като първо се пробивала дупка с по – малък размер, която постепенно се разширявала.

Младежът продължи да ми разказва за бормашините и дупките, но аз повече нямах нерви да слушам, затова просто си взех чантата и изнесох новата си рокля навън от заведението.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × four =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.