За жената и … гардероба

подарък
Гласувайте (1-5)

Какво по-важно за една жена от пълния й гардероб? Напълно утвърдена е практиката, още с отварянето на очите си, една дама да мисли, какво ще облече днес. От там нататък, обаче, не става по-лесно. Начертаният план, който би трябвало да включва 10 минути, се превръща в двучасово пътуване из дрешника, в търсене на идеалния тоалет.

Така де, поне в най-добрия случай, защото по принцип, един гардероб бива отварян и затварян минимум 5 пъти, с извинението „нямам какво да облека”. Има ли нужда да казваме, че той всъщност е пълен с най-различни блузи, тенисни, панталони, поли, обувки, аксесоари и т.н.

Наскоро направено проучване показва, че дамите бързо захвърлят аксесоарите и дрехите, които последно са обличали, както и че една дреха получава етикета „непотреба”, ако е прекалено широки или много стегнати, неизпрани и неизгладени.

Няма някой, чийто гардероб да е пълен с подходящи дрехи, все се намира по една „черна овца”, която обаче, ако съчетаем с подходящите аксесоари би се причислила към „предпочитания” списък. Повечето от дамите, обаче, нямат търпението да направят това, заради което определеят много от всъщност хубавите си дрехи, за неподходящи и такива, с които няма да изглеждат перфектно.

Ето и една тайна, която жените често, да не кажем и винаги прилагат – намислят си облеклото за утрешния ден, още на предния. Въпреки това, обаче, понякога става така, че нещо отново не е както трябва… горките дами!

Според изследването, 67% от дамите предпочитат да отидат с нещо ново на предстоящо събитие, а 64% действително успяват да го направят, тръгвайки на екстремна шопинг обиколка ден преди това. Голям процент хабят доста нерви, когато са си набелязали какво да облекат, но не могат да го намерят, някои стигат до там, че посягат към коша за мръсно пране.

Дори и да не ви се вярва, има и дами, които откриват забравени дрехи, по простата причина, че са били толкова надолу в гардероба им, че е нямало начин да достигнат до нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.