Заеми от лихвари онлайн

Гласувайте (1-5)

Въпреки незаконността на лихварството, все още има много хора, които предпочитат да намерят нужните им пари на заем именно от нелицензирана фирма или физическо лице. Повишените рискове от измама не са никак пресилени, тъй като свикнахме да наблюдаваме случаи на жертви на подобни измами по медиите. От друга страна легитимните фирми за кредити предлагат също толкова добри условия, но без излишен риск.

Защо не е добра идея да вземете пари на заем от нелегитимен лихвар онлайн?

  1. Първата и най-логична причина са големите лихви, които тези сенчести фигури, често от криминалния контингент, предлагат на своите отчаяни клиенти. Те умело използват ситуацията, че човек е изпаднал във финансова беда, отказали са му заем от лицензирана институция и той търси всякакви начини да закърпи своя бюджет.
  2. Друго нещо, което си струва да отбележим са непозволените способи, които често използват тези хора, за да вържат своята жертва. Липсата на регулация от страна на държавата е изключително благоприятна за развитието на всякакви порочни схеми, в които губещите са естествено гражданите, изпаднали в състояние на спешна нужда от пари на заем.
  3. Лихварите често искат, залог, за да ви отпуснат бърз заем, а това повишава рисковете вие да загубите ценно за вас имущество – дома, автомобила или други свои ценни вещи.

Правилното решение за кредит

При нужда от пари на заем, най-добре е да се обърнете към лицензирана организация за отпускане на бързи потребителски кредити на граждани, която е добре позната и предлага наистина изгодни за клиентите си условия.

[adsense]

Лихвите по кредитите, отпускани от тези компании значително намаляха през последните години с оглед на жестоката конкуренция в сектора и това направи тези заеми още по-атрактивни за крайните потребители.

При кандидатстване за бърз заем пред небанкова кредитна компания ще можете да се насладите на високоскоростна процедура и минимална документация – само вашата лична карта. Възползвайте се от отличните условия за бързи кредити от небанкови кредитни организации още днес, за да осигурите спокойствието на цялото си семейство.

2 thoughts on “Заеми от лихвари онлайн

  1. здравейте

    искам да изтегля заем 2500лв
    моля някои да ми отговори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + nine =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.