Защо да изберем бърз кредит вместо потребителски?

Гласувайте (1-5)

Бързият кредит може да бъде полезен финансов инструмент, когато имате спешна нужда от пари за покриване на неотложни финансови ангажименти. Макар че в кредитните среди все още битува мнението, че потребителските заеми са за предпочитане пред бързите, тук подбрахме 3-те най-важни предимства, които правят бързия кредит по-добър от потребителския.

Кредит онлайн, без да напускаш уюта на своя дом или офис

В ерата на технологиите, за чието развитие огромен принос има интернет, редица бизнеси насочиха вниманието си към възможността за обслужване на клиенти от разстояние. Редица небанкови кредитни компании днес ви дават възможност да усвоите бърз кредит при максимално опростена процедура изцяло онлайн. Нужно е само да въведете данните от личната си карта, имейл и актуален телефонен номер, за да заявите услугата кредит онлайн от своя компютър, таблет или смартфон. Нужният ви размер бързи пари получавате по желания от вас начин – по сметка или в брой на каса, до няколко минути след одобрение на заявката.

Без доказване на доходи и губене на време в подготовката на документи

Доказването на доходи е неотменна част от процеса на кандидатстване за потребителски кредит в банка. По този начин финансиращата ви институция си гарантира, че вие като кредитополучател ще успеете да върнете заема си в цялост и в срок. Процедурата по кандидатстване за бързи кредити ви спестява тази част от процеса по усвояване на пари. Често непредвидените ситуации не търпят отлагане и парите, които са ви нужни, трябва да пристигнат доста бързо.

Без поръчители и трудови договори

В динамиката на съвремието ни мнозина сменят работата си често. Някои дори и не работят на трудов договор, а вземат за изпълнение поръчки по граждански договори. Фрийланс професиите добиват все по-голяма популярност днес. При банковите институции често липсата на трудов договор е индикатор за отказ за искания кредит. В такъв случай бихте могли да се възползвате от поръчител, който да гарантира връщането на заема ви пред институцията. Тези допълнително утежняващи ситуацията формалности могат да ви бъдат спестени, като се възползвате от услугата бърз кредит. Независимо дали ще кандидатствате за кредит онлайн, или ще посетите офис на компанията, можете да бъдете спокойни – никой няма да ви поиска копие на трудов договор, нито пък лице, което да гарантира солидарно с вас връщането на искания бърз кредит.

Бързина и сигурност са най-важните качества, които правят бързия кредит така желан продукт

Няма по-бърз, сигурен и напълно законен начин да си осигурите нужните ви бързи пари от това да се доверите на компания за бърз кредит. Този тип финансови организации имат голяма конкуренция днес, ето защо техен приоритет остава доброто име на пазара. Съвсем резонно бихме могли да заключим, че отговорното и лоялно отношение към клиентите им е от първостепенно значение за изграждането на взаимно доверие и занапред.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.