Защо се купуват самолетни билети до Чикаго?

Гласувайте (1-5)

Много наши приятели, близки и сънародници живеят в Америка. Чикаго е градът, в който те намират препитание упражнявайки различни професии. Някои са със семействата си, а други търсят сигурност, преди да ги привлекат при тях самите. Другите варианти за посещение на града са естествено почивка и екскурзия, при които могат да се видят всички негови забележителности, както и културни центрове. Преди закупуването на самолетни билети за Чикаго всеки потребител първо търси най-изгодните цени, за да спести средства, които да похарчи за съвсем различни стоки или удоволствия.

Какво знаем или не знаем за него? Със сигурност чикагската мафия е вече много далечно минало, а ако не сте го посещавали може би ще се учудите, че в него по неофициални данни пребивават и живеят над 200 000 българи. Огромния брутен вътрешен продукт, който се генерира в него го нарежда на трето място според различни източници в страната. Българските заведения са няколко на брой, а за всички наши сънародници има изграден и действащ православен храм. Български фирми не липсват, а новият храм Света София се намира в квартала DesPlaines. Най-често цените за самолетни билети започват от малко над 500 евро и достигат суми, които са над 3500 евро. Удобствата естествено при тях казват своята дум и според желанията и възможностите ви бързо може да ги подберете.

Самолетни билети за Чикаго могат да се закупят директно от представителствата (офисите) на туристическите фирми или от техните онлайн приложения осигуряващи бърза сверка на цени и дати на полети. Какво си заслужава на всяка цена да се види при посещение. Музеят „Фийлд“ е може би най-големия „атракцион“. Над 20 млн. изложени животински вида са на разположение за всички негови посетители, които със сигурност ще останат възхитени и от различните организирани турове „под земята“, „в античния Египет“ или подобни вълнуващи пресъздавания на отминали времена. Фонтан Бъкингам също не е за изпускане. Той се нарежда в челните позиции по големина в целия свят и е невероятно красива гледка за обичащите забележителности. С няколко реда няма как да обхванем и опишем всичко, което може да се види в него за това е добре да го посетите, колкото се може по-скоро за да прекарате една приятна почивка.

Тук може да разгледате всички предложения за екскурзии от Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

18 − ten =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.